
Ainekset
Pohja
1 pötkö (n. 175 g) | Fazer Domino -täytekeksejä |
1 kpl | Kismet -suklaavohveli |
70 g | voita tai margariinia |
Täyte
2 dl | kuohukermaa |
400 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 dl | tomusokeria |
120 g | Fazerina-suklaata |
Koristelu
1 | Kismet -suklaavohveli |
raastettua appelsiininkuorta |
Tee näin
Vuoraa halkaisijaltaan 20–25 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla. Hienonna keksit sekä pohjaan tuleva Kismet. Sulata rasva ja sekoita se keksimurun joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
Valmista täyte
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja anna sen jäähtyä hieman. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri sähkövatkainta apuna käyttäen, sekoita joukkoon sula Fazerina-suklaa. Lisää kermavaahto seokseen ja sekoita varovasti tasaiseksi.
Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka tuorekelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismetillä sekä appelsiininkuoriraasteella.