Ainekset

Pohja:
4,5 dl gluteeniton jauho
4,5 dl sokeria
2 dl Fazer Cacao – kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeri
2 tl leivinjauhe
1 ½ tl soodaa
1 tl suolaa
2 dl maitoa
1 dl ruokaöljyä
2 dl vahvaa kahvia
2 kananmunaa

Marianne - ganache:
100g 70% tummaa suklaata
2 dl kermaa
1 dl Marianne Crushia

Päälle:
2 dl kermavaahtoa
n. 0,5dl Marianne Crushia

Koristeluun:
Mansikoita
Mintunlehtiä
Marianne Rae
Pure Dark Minttusuklaata (Twist of mint)
Limeviipaleita

Tee näin

Vuoraa irtopohjavuoka (ø 22-24 cm) leivinpaperilla ja laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään isossa kulhossa. Lisää joukkoon maito, öljy, kahvi sekä kananmunat. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunissa n. 50 minuuttia. Jäähdytä hyvin.

Kiehauta kerma ja lisää Marianne Crush, sekoita kunnes crushit ovat liuenneet kermaan. Paloittele tummasuklaa ja lisää kerma-crush seokseen. Sekoita tasaiseksi.

Aseta kakkupohja tarjoiluvadille. Töki kakkupohjaan reikiä. Valuta Marianne – ganache koloihin ja kakun pinnalle. Kopauta kakkua pöytää vasten, jotta ganache valuu pohjalle asti.

Vaahdota kerma ja lisää Marianne Crush joukkoon. Levitä kermavaahto kakun päälle ja koristele tuoreilla Mansikoilla, mintunlehdillä, Marianne Crushilla sekä Marianne rakeilla ja limeviipaleilla.

Kakusta riittää 10-12 henkilölle.