
Ainekset
Kuppikakut
1 | iso kananmuna |
½ dl | sokeria |
¼ tl | vaniljasokeria |
1 rkl | perunajauhoa |
2 rkl | Fazer Cacao |
½ tl | leivinjauhetta |
1 dl | jauhettua mantelia (kuoreton) |
Marianne-vaahto
75 g | crème fraichea |
½ dl | tomusokeria |
¾ dl | kuohukermaa |
½ dl | Fazer Marianne Crush -rouhetta tai murskattuja Marianne -karkkeja |
Koristelu
Marianne-makeisia | |
Marianne-raepastilleja |
Tee näin
Kuppikakut
- Riko muna kulhoon ja lisää sokeri ja vaniljasokeri.
- Vatkaa vaaleaksi vaahdoksi.
- Siivilöi Fazer Cacao, perunajauho ja leivinjauhe samaan kulhoon.
- Lisää jauhettu manteli ja sekoita ainekset tasaiseksi massaksi.
- Pursota massa pieniin muffinssivuokiin, halkaisija noin 3cm.
- Paista 190°C lämpimässä uunissa 10 minuuttia.
- Anna kuppikakkujen jäähtyä.
Kuorrute
- Vatkaa kuohukerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi.
- Lisää crème faiche ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on kiinteä.
- Lisää Fazer Marianne Crush -rouhetta varovasti joukkoon.
Koristelu
- Pursota vaahto haluamallasi tavalla kuppikakkujen päälle.
- Koristele mieleesi mukaan Marianne-makeisilla ja Marianne-rakeilla.