Fazer Puikula-leipien joukosta löytyy sopiva makuvaihtoehto erilaisiin tilanteisiin: niistä teet helpot eväät retkipäivien iloksi, herkuttelet koko perheen viikonloppuaamiaisella tai tarjoat koululaiselle terveellisen välipalan. 

Tutut Puikula-leivät tunnistat niiden herkullisen viljaisasta mausta ja ainutlaatuisesta muodosta, joka syntyy taitavien leipurimestareiden ja parhaiden raaka-aineiden yhteistyöllä. Fazer Puikula -leivät leivotaan aina Suomessa kotimaisesta viljasta, joka jauhetaan Fazerin omassa myllyssä. Puikula-leipien laadukkaiden kotimaisten raaka-aineiden takuuna pakkauksista löydät Hyvää Suomesta-merkin. Tuoteperheeseen kuuluu sekä tummia että vaaleita leipiä, joita kannattaa maistaa.

Fazer Puikula -perheestä löytyy varmasti oma suosikkimaku jokaiselle perheenjäsenelle.

Rukiin ystävien valinta

Fazer Puikula -perheestä löytyy herkullisen rukiinen kaksikko: perinteinen ruispalaleipä Täysjyväruis sekä Pehmeämpi Jälkiuuni -palaleipä. Monien perheiden suosikki Puikula Täysjyväruis on täydellinen valinta perinteistä rukiin makua arvostaville. Uudistuneen taikinajuuren ansiosta leipä on ihanan mehevä. Kokeile ruisleivän mahti esimerkiksi herkullisessa hampurilaisessa

Pehmeämpi Jälkiuuni on oikea valinta ruista rakastaville, onhan sen leipomiseen käytetty vain täysjyväruista. Pehmeässä Jälkiuunileivässä yhdistyy jälkiuunileivän sitkeä maku pehmeämpään rakenteeseen, joka sopii hyvin lastenkin suuhun. Kokeile Pehmeämpää Jälkiuunia esimerkiksi lohen parina tai yllätä vieraasi ruismustikkapaistoksella.

Vaalean viehkeät Puikula-leivät

Ihanan herkullinen Puikula Kaura on Puikula-perheen pehmein jäsen. Nämä herkulliset leivät ovat maistuvia sellaisenaan mutta niitä kannattaa testata myös paahdettuna, jolloin rapsakka pinta ja pehmeä sydän paljastuvat. Näistä syntyy esimerkiksi suklaanystävän herkutteluleipä

Puikula Kaura on monikäyttöinen leipä, jonka lempeän kauraisa maku sopii erityisen hyvin lasten suuhun. Tästä leivästä rakennat mitä parhaimman välipalan herkullisen pitsan muodossa. Leivän aikuisempaan makuun saat, kun yhdistät pehmeät juustot ja marmeladit Puikula Kaura -leipään. 

Fazer Puikula -leivät sopivat niin arkisen kiireen keskelle kuin myös erityisempiin herkutteluhetkiin. Oletko jo löytänyt oman suosikkisi Puikula-leipien joukosta?