Tahdomme Fazerilla tehdä hyvästä vieläkin parempaa ja otimme haasteen vastaan Fazer Puikula -ruisleivän osalta. Halusimme parantaa Puikula-leivän makua ja erityisesti tuoreudentuntua, jotta jokainen suomalainen ihastuisi uuteen Puikula-leipään.

Se vaati monta vuotta tuotekehitystä ja makutestejä mutta vihdoin tänä syksynä työmme valmistui ja Puikula Täysjyväruis on uudistettu juurta myöden. Kehitimme leivälle aivan uuden sydämen eli taikinajuuren, jonka ansiosta leipä säilyy tuoreempana ja herkullisempana pidempään – ilman lisäaineita.
Uuden taikinajuuren ansiosta leivän maku on nyt entistä rukiisempi ja mehevämpi.

Olemme uudistaneet lukemattomien perheiden suosikin: Fazer Puikula Täysjyvärukiin.  

Fazer Puikula Täysjyväruis uudistuksen lisäksi kaikki Puikula-perheen pakkaukset ovat saaneet uuden ilmeen. Muutoksella olemme halunneet parantaa pakkauksien erottavuutta toisistaan ja selkeyttää pakkausmerkintöjä valinnan helpottamiseksi.

Uudet pakkaukset tulevat kauppoihin jokaiseen Fazer Puikula-varianttiin viimeistään syyskuun alussa ja uudistunutta Fazer Puikula Täysjyväruis -leipää pääsee maistamaan viikosta 35 lähtien. Sitä pakataan ainoastaan uuden ilmeen saaneisiin pakkauksiin.

Maista ja ihastu.

Fazer Puikula – maku, joka yhdistää