Luonnon pehmeän kaarevista muodoista inspiroitunut Fazer Puikula tuo henkäyksen luonnon voimaa jokaiseen ruokapöytään. Puhtaista kotimaisista raaka-aineista voimansa ammentavat leivät sopivat hyvin suomalaiseen makuun. 

Luonnon inspiroima

Puikula-leipien tarina alkoi vuonna 1997, kun Fazer halusi luoda markkinoille maistuvan, kaikkiin suomalaisiin suihin sopivan leivän. Tuhansien järvien ja loputtomien metsien maassa ei inspiraation lähdettä tarvinnut etsiä kaukaa. Se löytyi suoraan maamme rikkaasta luonnosta, josta löytyi inspiraatio sekä leivän muotokieleen että makumaailmaan.

Minne tahansa täällä katsookin, orgaanisten kaarimuotojen toisinto näkyy kaikkialla: poutapilvissä, lumikinoksissa, laineiden jatkuvassa liikkeessä.

Tätä samaa ajatonta muotoa haluttiin tuoda myös suomalaisiin ruokapöytiin ja luotiin uudenlainen leipä: Fazer Puikula ruisleipä, jonka rukiinen maku on peräisin kotimaisesta viljasta. Nimensä tämä uusi leipä sai muotoonsa perustuen. Tämän jälkeen Puikula-tuoteperhe on kasvanut Fazerin leipurimestarien käsissä uusilla herkullisilla leivillä, joille on yhteistä ajatonta muoto ja herkullisen viljaisa maku. Tutustu tästä Fazer Puikula -leipiin.