Onnistunut päivä syntyy monipuolisesta ruokavaliosta ja energisestä olosta. Kuitupitoinen Fazer Real on hyvä vaihtoehto kun haluat pysyä vireänä aamusta iltaan. Sillä Real on jo tarjonnut 20 vuotta energiaa suomalaisille sata prosenttisen täysjyvärukiisen leivän muodossa.

Täysjyväruis antaa ainutlaatuista energiaa, nautitpa sitä aamupalaksi heti herättyäsi tai monipuolisen lounaan lisänä tai välipalana ennen iltapäivän koitoksia. Siksi täysjyväruista suosivat niin painonvartijat, kuntoilijat kuin aktiiviurheilijat. Täysjyväruis sisältää runsaasti vatsan toimintaa parantavaa ravintokuitua, jonka puutteesta moni suomalainen kärsii. 

Oletko jo maistanut monien suosikkia Fazer Real -leipää, jossa yhdistyy kaikki täysjyvärukiin hyvät ominaisuudet?

Ruis on sinulle hyväksi myös siksi, että kokonaisista rukiinjyvistä valmistetussa ruisleivässä on jäljellä kaikki jyvän osat. Niissä piilee arvokkaita vitamiineja, kuten rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja B-vitamiinia. Tärysjyvärukiista saat myös tärkeitä antioksidantteja ja flavonoideja. Luonnollista energiaa päivään!

Fazer Real Ruis -täysjyväruisleipä leivotaan Lahden leipomossa perinteisellä hapantaikinamenetelmällä. Real Ruis pursuaa terveellistä ravintokuitua, joten jo vajaalla kuudella viipaleella täytät päivän kuidun tarpeesi. Ruis Real on lisäaineeton ja vähäkalorinen, ja sille on myönnetty Sydänmerkki vähäsuolaisuutensa ansiosta. Lisäksi Real on leivottu täysin kotimaisesta rukiista, joka on päässyt kypsymään yhdeksi maailman parhaista viljoista puhtaan luonnon ja yöttömien öiden helmassa.