Terveellisten leipien uranuurtaja REAL leipoi uutuuden – REAL Täysjyväpala 100 % kauran!

Tämä uutuus on 100 % täysjyväkauraa sisältävä terveellinen ja herkullinen palaleipä, jossa on runsaasti Realista tuttua jyväisyyttä ja mehevyyttä. Se on runsaskuituinen sisältäen 8 % kuitua.

Kuluttajat rakastuivat tähän uutuusleipään ja se onkin ylivoimainen makutestin* voittaja! Se sai täysin ylivoimaiset arvosanat mausta, rakenteesta ja kokonaisuudesta, kun sitä verrattiin vastaaviin markkinoilla oleviin terveyskulmalla myytäviin 100 % kauraleipiin. Maista ja ihastu!

Fazer Real -leivät leivotaan Fazerin leipomolla Lahdessa. Tarkemmat tuotetiedot REAL Täysjyväpala 100 % kaurasta tuotesivulla.

*(Foodwest kuluttajatesti 5/21)

Fazer Brainhow -merkki kertoo terveellisyydestä aivoille

Fazer Real Kauran pakkauksessa on Fazer Brainhow -tunnus. Tuo merkki on lupaus siitä, että kyseinen tuote sisältää merkittävän määrän ravintoaineita, joiden on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan hyväksi aivoille ja kognitiivisille toiminnoille. Tuote on myös yleisesti ottaen terveellinen valinta omassa tuoteryhmässään.

Kun huolehdimme itsestämme ja ruokimme myös aivojamme terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla, levolla ja liikunnalla, pysymme energisinä ja jaksamme innostua joka päivä  ̶ töissä ja vapaalla.