Fazer Real keräsi hyvinvointivinkkejä hyvinvointikisassa. Saimme paljon hyviä ehdotuksia siihen, miten huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista.

Monet vastanneet painottivat liikuntaa ja hyvää ruokavaliota jaksamisensa ja hyvinvointinsa salaisuutena. Myös perhe, ystävät ja mukavat harrastukset auttoivat monia jaksamaan arjessa. Iloksemme Fazer Real-leivät kuuluivat monen vastanneen arkeen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Real-leivät toivat energiaa ja voimaa arjen koitoksiin.

Palkitsemamme kolme vinkkiä kiteyttävät hyvin, miten jaksamiseen ja hyvinvointiin vaikuttavat arjen pienet ilot sekä terveelliset elämäntavat, joita Real haluaa olla tukemassa tulevaisuudessa.

”Säännöllinen urheilu ja hyvä ruokavalio ovat itsestäänselvyyksiä, yhtä tärkeetä on myös noitten ohella oikea lepo, hellyys itseään kohtaan ja myös kohtuullinen herkuttelu. Myös muille osoitettu hellyys ja ymmärtäväisyys ja positiiviset tunteet palautuvat itselleen kaksinkerroin.”
-Julia Espoosta-

”Nauru, villasukat, kissan kehräys, terveellinen ruoka, kauniit unet…”
-Marja Kutajärveltä-

"Ota tästä hyödyllinen niksi ja kohta huomaat kyllä miksi! Real aamupalan kun aamulla syöt, niin kaikki muut juoksupolulla lyöt!Lenkin jälkeen Proteiini Max suuhusi nappaa, se lihaskadon heti tappaa! Herkuilla näillä jaksaa skarppaa, ei kai nyt kukaan enää karppaa! "
-Anna-Leena Hämeenlinnasta-