Valitse maa tai alue
{{selectedGroup.Title}}
{{group.Title}}

REMIX HITS – kesän raikuvin karkki

REMIX HITS ON KESÄN RAIKUVIN KARKKI! Olit sitten sokerihiiri, suklaanystävä tai salmiakkifani – Remix yhdistää isot maut yhdeksi kokonaisuudeksi! Pussissa 10 täysin uutta Remix karkkia ja entuudestaan tuttuja suklaa- ja salmiakkimakuja! Sheikkaa Soul Cherryn tahdissa ja löydä biitti Rapping Colan kanssa – makeissekoitus joka nostaa hymyn huulille ja saa laulusuonesi sykkimään.

Remix Hits - kesän hulvattomin karkkipussiuutuus on nyt kaupoissa, nouda omasi ja aloita karkkipäiväsi jo tänään!

Karaokepalvelu Singasta löydät kesän ajan myös Remix Hits & Hovimuusikko Ilkan Suomen väärinkuulluimman kappaleen karaokeversion – kokeile pystytkö itse laulamaan kappaleen vai sekoatko sanoissa?  Lunasta maksuton kokeilu karaoken maailmaan!

Remix Hits feat Hovimuusikko-Ilkka: Suomen väärinkuulluin kappale

LATAA ILMAINEN SINGA PARTY PASS! Singa on kotimainen karaokepalvelu, jolla on jo yli 100 000 käyttäjää ympäri maailman. Singan avulla laulat lempibiisisi missä missä tahansa – mobiililaitteella, tietokoneella tai Apple TV:lla. Singan päivittäin kasvavasta laulukirjastosta löytyy musaa suosituimmista kotimaisista ja kansainvälisistä hiteistä aina legendaarisiin klassikoihin asti. Voit nauttia laulamisen ilosta yksin, kavereiden kanssa tai etsiä lähimmän laulupaikan ja nousta lavalle esiintymään!

Singasta löydät kesän ajan myös Remix Hits & Hovimuusikko Ilkan Suomen väärinkuulluimman kappaleen karaokeversion – kokeile pystytkö itse laulamaan kappaleen vai sekoatko sanoissa?  Lunasta maksuton kokeilu karaoken maailmaan!

LATAA SINGA PARTY PASS JA LAULA - OIKEIN JA VÄÄRIN!