Ainekset

Pohja
1 pötkö Domino-keksejä
40 g voita

Täyte
1 kpl Geisha-levy
1 sydänrasiallinen Geisha-konvehteja
400 g suklaa / maustamaton tuorejuusto
2 dl kuohukerma
1 dl tomusokeri

Koristeluun
Paahdettua Hasselpähkinää
Muutama Geisha- konvehti
Valkosuklaata

Tee näin

Murskaa keksit pussissa tai tehosekoittimessa. Sulata voi ja sekoita se keksimuruihin.

Piirrä ja leikkaa leivinpaperista kaksi rasian kokoista sydäntä. Pinnoita sydän rasian kannet kelmulla ja aseta pohjalle leivinpaperi-sydän. Painele keksi-voiseos vuokaan.

Laita jääkaappiin kovettumaan.

Paloittele Geisha-levy ja avaa konvehdit kääreistä (säästä muutama konvehti koristelua varten). Sulata Geisha-suklaat mikrossa tai vesihauteessa.

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.

Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri sekaisin käsivatkainta apuna käyttäen. Lisää sula Geisha-suklaa.

Lisää kermavaahto ja sekoita nuolijalla tasaiseksi massaksi. 

Kaada massa vuokiin ja tasoita pinta.

Peitä kevyesti kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4h, mieluiten yön yli. 

Nosta hyytyneet kakut vuoista, poista kelmut sekä leivinpaperi. Aseta kakku tarjoiluvadille ja tarvittaessa tasoita kakun reunoja sekä pintaa lastalla sileämmäksi.

Koristele sydän-kakut haluamallasi tavalla esimerkiksi paahdetuilla hasselpähkinöillä, konvehtipaloilla sekä valkosuklaalla.