Suomen suosituimmalla karkkiperheellä Tutti Frutilla on pitkä historia, joka johtaa Malmöhön Ruotsiin. Ensimmäiset kovat Tutti Frutti -karamellit näkivät päivänvalon jo vuonna 1921. Niitä valmisti Malmö Choklad och konfektfabriks, joka myöhemmin vaihtoi nimensä Mazetiksi.

Alkuperäisen, eksoottisten hedelmien makuisen Tutti Frutti -aromin resepti on peräisin vuodelta 1924. Pehmeärakenteiset karkit lanseerattiin vuonna 1946.

Fazer osti Mazetin vuonna 1975, ja Tutti Fruttien valmistus siirrettiin Malmöstä Lappeenrantaan vuonna 1992.

Edelleen tuotannossa olevan Tutti Frutti Original -pussin karkkisekoitus kehitettiin vuonna 1989, ja siitä tuli menestys välittömästi. Makuina olivat uniikki Tutti Frutti, päärynä, sitruuna ja mansikka. Vuosituhannen vaihteessa mansikkakarkki korvattiin nykyisellä vadelmalla.

Tutti Frutti -tuotteita valmistettiin vuonna 2018 Lappeenrannan makeistehtaalla huimat 5,3 miljoona kiloa. Erilaisia pusseja lähti kauppoihin yhteensä 21 miljoonaa kappaletta, joista suosituimpia olivat 180 gramman pussissa olevat Tutti Frutti Passion ja Tutti Frutti Original sekä 325 gramman Tutti Frutti Choco sekä 350-grammainen Tutti Frutti Mix.

Tutti Fruttia saa myös irtokarkkeina: irtokarkkirasioita valmistettiin noin 500 000. Irtomakeismyyntiin menneistä rasioista suurin osa oli Tutti Frutti Originalia, Passionia ja Ringsiä. Tuoteperheeseen kuuluvat myös Tutti Frutti -pastillit, joita tehtiin kaksi miljoonaa rasiaa.