Tarjoa ystävillesi piristysruiske kaamoksen keskelle, kutsu heidät luoksesi Trooppisiin bileisiin.

Tuntuuko talvi liian pitkältä? Älä anna kaamoksen ottaa valtaa. Järjestä valoenergiaa pursuilevat bileet, joiden voimalla hymy ei hyydy ennen toukokuuta! Tässä hauskoja vinkkejä Trooppisten Bileiden järjestämiseen.

Trooppinen seikkailu voi alkaa

Kaiva kaapista rantatoppi, lierihattu ja aurinkolasit – vedä kaikki päällesi ja ihastele viime kesän valokuvia. Sulje silmäsi ja kirmaa mielessäsi loputtomalla hiekkarannalla, levitä kätesi suureen halaukseen ja syleile aurinkoa.

Tarvitset enää vain matkaseuraa, ja trooppinen seikkailu voi alkaa!

Trooppisella musiikilla on hymytakuu

Kerää Spotifyihin Trooppiset Bileet -soittolista, jonka rytmikkäät sävelet nostavat tunnelman kattoon. Salsa, mambo ja cha cha cha ovat tunnettuja trooppisen musiikkigenren edustajia. Havaijilainen tunnelma syntyy tietysti ukulele-soittimella – muista siis lisätä soittolistalle muutama ukulele-kappale.

Trooppisen tanssilattian parhaita asusteita ovat leit, hula hula -mekot, bongorummut, torvet ja mitä lie keksitkään. Tanssilattian parhaat trooppiset lookit palkitaan!

Trooppisten Bileiden pakkasta uhmaavat tarjoilut

Tarjoa tropiikkia myös sisäisesti nautittavaksi. Jo yksi suupala riittää – hyvää matkaa lomaparatiisiin! Täytä värikkäät kulhot kukkuroilleen Tutti Frutti -makeisia, koristele sateenvarjoin ja palmuin.

Jauhopeukaloille tiedoksi: Sitruuna-valkosuklaakuppikakut nostavat taatusti aurinkoisen hymyn kasvoille – jo pelkällä ulkonäöllään.

Liekö tehokkaampaa lääkettä kaamokseen kuin tämä Tutti Frutti -makeisia pursuava hedelmäcocktail! Voit melkein tuntea lämpöisen merituulen kasvoillasi ja valkean hiekan varpaissasi.

Hedelmäcocktailin valmistusohjeet: Leikkaa ananaksen hattu irti ja koverra hedelmäliha pois. Täytä ananas Tutti Frutti -makeisilla. Koristele trooppinen hedelmäcocktail sateenvarjoilla, pilleillä ja tikkuihin sujautetuilla Tutti Frutti -makeisilla.

Appelsiini-selfie trooppiselta saarelta

 

Rakenna photobooth, jollaista ei olla ennen nähty. Askartele pahvista palmu, hymyilevä aurinko tai karaokea laulava ananas – anna mielikuvituksen villiintyä.

Ikimuistoisimmat selfiet syntyvät, kun ystäväsi pääsevät poseeraamaan appelsiineina. Älä unohda muita tärkeitä trooppisia rekvisiittoja, kuten aurinkolaseja, matkalaukkua, aurinkovoidetta, aurinkolippaa ja vyötärölaukkua.

Kun kaikki käyttävät samaa hashtagia #trooppisetbileet, on värikästä kuvasaldoa helppo selailla myöhemmin uudelleen.