Ketkä makeisista kutsuttiin trooppiselle saarelle, kun valta annettiin yleisölle? Tutustu Tutti Frutopian asukkaiden valitsemiin paratiisisaaren valloittaviin persooniin – voit löytää uuden herkullisen ystävän!

Apina: raikkaan sitruksinen hedelmämix

Apina on saaren iloisin asukas. Trooppisen hedelmäisen ja raikkaan sitruksisen olemuksensa ansiosta hänet löytää yleensä roikkumasta liaaneista tai tanssimasta villiä marakattimamboa. Ystävysty apinan kanssa ja löydä sisäinen Tarzanisi!

Banaanitoffeenmakuinen hedelmäkaramelli

Apinan paras ystävä on tietysti Banaani, jonka lämmin, makeaan toffeeseen vivahtava olemus sulattaa pinttyneimmänkin maakravun trooppisten laineiden kutsulle. Banaani on täysin uudenlainen makuelämys!

Palmu: passionia ja ananasta

Paratiisisaaren vanhimmassa asukkaassa, Palmussa, yhdistyvät vanha kunnon Tutti Frutti -makumaailma höystettynä yllättävällä twistillä. Vai miltä kuulostaa täyteläisen passionhedelmän ja mehevän ananaksen yhdistelmä? No herkulliselta, tietenkin!

Persikkaisen vadelmainen Rapu

Saaren keimailevin asukki on Rapu. Hän todella tietää vadelmista ja persikoista syntyneen makean hedelmäisen olemuksensa olevan vastustamaton. Ravun löytää usein lekottelemasta rannalta tai ihailemasta omaa peilikuvaansa merivedestä.

Dodo: eksoottinen hedelmämakeinen

Mutta kuka tuo eksoottinen olento oikein on? Maracujaa sekä sitrusta – oi, niin lumoavan yllättävää! Dodon koko eksoottinen, hedelmänmakuinen olemus hehkuu ainutkertaisuutta ja hypnoottista lumovoimaa. Ole erilainen, ole ainutlaatuinen, ole oman elämäsi Dodo!

Marjainen Berry Parfait

Marja Parfait on sydämeltään vahvan marjainen, vaikka hänestä löytyy myös hieman kirpeää olemusta. Punavalkoinen marjamalja on vaikuttava makukokemus, jossa on mukavasti jälkipotkua. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen asukki!

Koralli: pinkki lakritsirae

Korallin siloisena kiiltävän, virheettömän kuoren sisällä piileskelee pehmoinen lakritsinautinto. Rouskahtava yhdistelmä suolaista ja makeaa – vähän kuin merivedessä uineen huulilta varastettu makea suukko!

Lakunmakuinen Skorpioni

Skorpioni on saaren musta lammas. Moni saattaa tulkita Skorpionin piikikkyyden uhkaavaksi tai jopa pelottavaksi, vaikka todellisuudessa Skorpioni on pelkästään lempeän lakritsinen. Mustan makupalan aromi on niin koukuttava, että todennäköisesti saat Skorpionista ikuisen ystävän.

Ananastäytteinen Tutti Frutti Smoothie

Saaren todellinen sydän on Tutti Frutti Smoothie. Hänessä kiteytyy koko saaren syvin olemus: rento surffiasenne, kiireetön nautiskelu, ystävien raikuva nauru. Tutti Frutti Smoothie on oikea Tutti Frutti –klassikko, höystettynä ripauksella raikasta ananasta. Mehevää ja hedelmäistä – kuin rantaloma makunystyröille!