Tyrkisk Peber –kilpailun säännöt

Tyrkisk Peber –kilpailun säännöt

Järjestäjä
Fazer Makeiset Oy
PL 4
00941 HELSINKI

(jäljempänä “Fazer” tai ”Järjestäjä”)

Osallistumalla Tyrkisk Peber -kilpailuun (”Kampanja”) osallistuja hyväksyy Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Fazerin näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.1.2017 ja on voimassa 22.5.2017 saakka (”Kampanja-aika”).

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa pysyvästi asuvat, 16-vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, pois lukien Fazerin työntekijät ja muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät sekä näiden perheenjäsenet.

Osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan osoitteessa tyrkiskpeber.com (”Kampanjasivusto”) sivuston ohjeiden mukaisesti. Kampanjassa ei ole ostopakkoa. Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Kampanjasivustolla. Kukin osallistuja voi rekisteröityä Kampanjasivustolle ja osallistua Kampanjaan vain kerran.

Kampanjapalkinto

Suomessa, Tanskassa ja Norjassa osallistujien kesken arvotaan maakohtaisesti 3 kpl palkintoja. Ruotsissa Fazer-raati valitsee kilpailukysymyksen perusteella voittajat. Kampanjapalkintoina on Tyrkisk Peber –teipattuja Crescent BELE Fatbike –polkypyöriä (koko 46cm). Yhden palkinnon arvo on noin 2000 euroa (polkupyörän kuluttajahinta saattaa vaihdella maakohtaisesti ja eri pyöräliikkeissä).

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kampanjan päättymisen jälkeen. Kampanjapalkinnon voi osoittaa toiselle henkilölle. Osallistuja vastaa antamiensa osoitetietojen oikeellisuudesta. Kampanjapalkinnon voi lunastaa ainoastaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa asuva henkilö. Kampanjapalkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta rekisteröitymisen yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kohtuullisessa ajassa kampanjan päättymisen jälkeen, Fazer pidättää itsellään oikeuden arpoa uuden voittajan.

Järjestäjän vastuu

Kaikki osallistujat vapauttavat Fazerin sekä Kampanjan yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kampanjaan. Fazer ei vastaa Kampanjapalkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Fazerin vastuu ei voi ylittää Kampanjan säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Kampanjaan osallistumiseen tai Kampanjapalkinnon vastaanottamiseen.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta sääntöjen vastaisesti, Fazerilla on oikeus hylätä osallistujan osallistuminen yksipuolisesti.

Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen antamista Fazerille. Osallistumalla Kampanjaan, osallistuja antaa Fazerille suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen.

Kampanjaan rekisteröityvien henkilötietoja käytetään Kampanjan toteuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Fazer käyttää tietoja sähköiseen suoramarkkinointiin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. (ks. tietosuojasta tarkemmin rekisteriseloste osoitteessa http://www.tyrkiskpeber.com)

Muut ehdot

Osallistumalla Kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan Kampanjan sääntöjä ja Fazerin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Fazer pidättää oikeuden tehdä muutoksia Kampanjaan, sen toteutukseen tai palkintoihin tai niiden saatavuuteen. Muutoksista ja muista Kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan Kampanjasivustolla. Fazer pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös Kampanja-aikana ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen.

Jos sinulla on kysyttävää Kampanjasta, ota yhteyttä Fazerin kuluttajapalveluun [http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/anna-palautetta-tai-kysy/asiakaspalvelun-yhteystiedot/