Helsingin Messukeskus oli täynnä aurinkoa sekä iloisen vilkasta menoa, kun Lapsimessut keräsi lapsiperheet viettämään hauskoja messupäiviä. Myös Fazerin kotimainen Xylimax-tuoteperhe oli menossa mukana.

Fazer oli Lapsimessuilla aikaisempien vuosien tapaan esittelemässä Xylimax-tuotteitaan. Osastolla oli myynnissä netissä toimivan Fazerin Purkkakaupan suurpakkauksia sekä päivittäiskaupasta tuttuja tuotteita edullisin messuhinnoin.

”Ksylitolin säännöllinen käyttö vaikuttaa myönteisesti lasten suun terveyteen, joten on luonnollista olla mukana Lapsimessuilla kertomassa Fazerin ksylitolituotteista”, Fazer Makeisten messuista vastaava Heidi Spets sanoo. Messut on hyvä tapa saada asiakkailta välitöntä palautetta esimerkiksi uutuustuotteista ja Fazer jakaakin messuilla tuhansia näytepakkauksia. ”Täällä olemme jakaneet mm. Pikku Myy –ensipastillia, joka tuli markkinoille viime syksynä. Se on monelle vielä uusi tuttavuus”, Spets jatkaa.

Fazerin osasto riemastutti messuvieraita juuri Pikku Myy –pastillipurkista tutulla värityksellä ja kuvituksella. Pikkuväki pääsi myös testaamaan tarkkuuttaan tarratyynyjä heittämällä iloisten Xylimax-promoottorien avustuksella. Pieni jonotuskaan ei haitannut, kun palkinnoksi sai vaikkapa Pikku Kakkosen päärynäpastillia!

”Kotimaisuus on asiakkaillemme yhä tärkeämpää”, Brand Manager Kati Länkelä kertoo. ”Olemmekin ylpeitä voidessamme kertoa, että kaikki Xylimax-tuotteet valmistetaan Suomessa, Karkkilan tehtaallamme.”

Karkkilan tehtaalla valmistetaan paitsi ksylitolipastillit, myös ksylitolipurukumit. Purukumin valmistus vaatii erityisten tuotantolaitteiden lisäksi runsaasti erityisosaamista. Tiistaina 19.4.2016 oli ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Xylimax-purukumin valmistusta suorana lähetyksenä Karkkilan tehtaalta Fazerin FB-sivulla. Lähetyksen aikana katsojat esittivät paljon mielenkiintoisia kysymyksiä, mm. mistä purukumi on valmistettu. Katso lähetys ja vastaus kysymykseen Fazer Suomi -kanavalla