Purukumi on monelle ykkösvaihtoehto ksylitolin nauttimiseen. Kaikkein pienimmille purkka ei kuitenkaan vielä sovi ja monet aikuisetkin pitävät enemmän imeskeltävistä pastilleista. Fazerin valikoimista löytyy sopiva ksylitolituote jokaiseen makuun! 

Moomin Xylimax -pastillit

Hyvänmakuinen Moomin Xylimax on terveellinen makeinen lapsille ja muille muumien ystäville! Moomin Xylimax -pastillien ksylitolipitoisuus on huippukorkea. Lasten suosikkimaku metsämansikka & persikka–vadelma löytyy 55 gramman rasiana. Valikoimaan kuuluvat myös koko perheen käyttöön sopivat riittoisat 90 g purkit; Xylimax Katti Matikaisen Vadelma, Xylimax Pikku Kakkosen Päärynä sekä Xylimax Moomin metsämansikka & persikka–vadelma.  Nappaa joka päivä ruokailujen ja välipalojen jälkeen yhteensä 9 pastillia, mikä vastaa päivittäistä ksylitolisuositusta 5 grammaa päivässä.

Xylitol-pastillien syöminen on hyvä aloittaa helpommin suussa sulavilla, pienten omalla Pikku Myy marjanmakuisella ensipastillilla. 

Xylimax-pastillit aikuiseen makuun

Rasiassa myytävien Xylimax PRO -pastillien makuina ovat tutkitut suosikkimaut Piparminttu ja Vadelma. Omaa ksylitolisaantia on helppo annostella, sillä yhdessä pastillirasiassa on yhden viikon ksylitoliannos. Päivittäinen ksylitolisuositus on 5 grammaa ja tämä toteutuu 9 pastillilla päivässä.