Purukumi on monelle ykkösvaihtoehto ksylitolin nauttimiseen. Kaikkein pienimmille purkka ei kuitenkaan vielä sovi ja monet aikuisetkin pitävät enemmän imeskeltävistä pastilleista. Fazerin valikoimista löytyy sopiva ksylitolituote jokaiseen makuun! 

Moomin Xylimax -pastillit

Hyvänmakuinen Moomin Xylimax on terveellinen makeinen lapsille ja muille muumien ystäville! Moomin Xylimax -pastillien ksylitolipitoisuus on huippukorkea, makuvaihtoehtoina lasten suosikkimaut metsämansikka ja persikka–vadelma sekä lempeä appelsiini–mandariini, kummankin makuvaihtoehdon pakkauskoko 55 grammaa. Lisäksi valikoimaan kuuluvat koko perheen käyttöön sopivat riittoisat 90 g purkit, tuotteina Xylimax Katti Matikaisen Vadelma, Xylimax Pikku Kakkosen Päärynä sekä Xylimax Moomin metsämansikka ja persikka–vadelma. Nappaa joka päivä ruokailujen ja välipalojen jälkeen yhteensä 9 pastillia, mikä vastaa päivittäistä ksylitolisuositusta 5 grammaa päivässä.

Xylimax-pastillit aikuiseen makuun

Rasiassa myytävien Xylimax PRO -pastillien makuina ovat tutkitut suosikkimaut Piparminttu, Eucamenthol, Vadelma ja Sitruuna-Greippi. Omaa ksylitolisaantia on helppo annostella, sillä yhdessä pastillirasiassa on yhden viikon ksylitoliannos. Päivittäinen ksylitolisuositus on 5 grammaa ja tämä toteutuu 9 pastillilla päivässä.