Kotimainen kauratuoteperhe Fazer Yosa tuo kauppoihin kaurapohjaisia herkkuja jäätelön ystäville. Fazer Yosa Kaurajäätelöiden kaksi herkullista, maidotonta uutuusmakua Choco ja Mango-Passion saapuvat jäätelöaltaisiin maaliskuun alussa.

Fazer Yosa Kaurajäätelöiden uutuusmaut ovat kuluttajien toivomia. Suklaanmakuinen Choco saa täyteläisyyttä suklaanmakuisesta kastikkeesta, ja raikas Mango-Passion puolestaan saa eksoottisen makunsa hedelmäisestä mango-passionhedelmäkastikkeesta. Kotimaisesta kaurasta valmistettavat kaurajäätelöt ovat maidottomia ja laktoosittomia, ja ne sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.

Fazer Yosa Kaurajäätelön samettisen pehmeän ja täyteläisen koostumuksen salaisuus on fermentointi, joka tuo jäätelöihin myös raikasta makua. Uutuudet sisältävät eläviä maitohappobakteereja yli 80 milj. / 100 ml.

– Haluamme tuoda kuluttajille herkullisia ja täyteläisiä jäätelöelämyksiä täysin kasvipohjaisena. Uutuusmaut Choco ja Mango-Passion on valittu kuluttajien toiveita tarkalla korvalla kuunnellen: tekemässämme kuluttajatutkimuksessa suklaa nousi kaikkein toivotuimmaksi mauksi kaikissa Pohjoismaissa, kertoo brändi- ja kategoriajohtaja Susanna Kallio Fazerilta.

Fazer Yosa Kaurajäätelöille on myönnetty Suomen Sydänliiton Sydänmerkki, mikä tarkoittaa, että ne ovat parempi valinta kategoriassaan. Sydänmerkin saaneissa jäätelöissä saa olla kovaa rasvaa enintään 4 g / 100 g. Tuotteet on pakattu riittoisaan, uudelleensuljettavaan puolen litran kartonkipakkaukseen, joka on helppo lajitella kartonginkeräykseen.

Uutuuskaurajäätelöt ovat myynnissä hyvin varustettujen ruokakauppojen pakastealtaissa.