Fazer Yosa Kauravälipalat ovat helppo herkku päivän jokaiseen hetkeen: Maidottomat ja laktoosittomat välipalat maistuvat aamupalalla, iltapalalla ja välipalana päivän mittaan. Perinteisten kauravälipalojen lisäksi valikoimaan kuuluu proteiinilisättyjä välipaloja ja pehmeän täyteläisiä Greek Style -kauravälipaloja.

Lisää kauravälipalan joukkoon esimerkiksi granolaa, muroja tai marjoja, tai nauti sellaisenaan. Yosa Kauravälipalat ovat myös loistava pohja esimerkiksi tuorepuuroille ja smoothieille – vain mielikuvitus on rajana!

Tutustu Fazer Yosa Kauravälipaloihin tuotesivulla! Suomalaisten suosikkimaku Forrest Berry, eksoottinen Persikka-Passion tai ehkä pehmeä Vanilja – mikä on sinun suosikkimakusi?

Fazer Yosa Kauravälipalat – fermentoitua kauraa, pehmeää makua 

Fazer Yosa Kauravälipalat ovat fermentoituja, eli ne on hapatettu asidofilus- ja bifidobakteereilla. Fermentointi antaa Fazer Yosa -tuotteille pehmeän ja luonnollisen raikkaan ominaismaun.

Fermentoinnissa maitohappobakteerit pilkkovat hiilihydraatteja muodostaen niistä maitohappoa. Hapattaminen myös muokkaa proteiineja ja voi parantaa tuotteen ravitsemuksellisia ominaisuuksia. Ihmiskehomme on täynnä bakteereja, joilla on suuri merkitys hyvinvointimme kannalta. Erityisesti asidofilus- ja bifidobakteerit ovat meille tarpeellisia. 

Lue lisää fermentoinnista täältä.