Fazer Yosa Kauravälipalat - fermentoitua kauraa, pehmeää makua!

Tiesitkö, että kaura on eräs terveellisimmistä kasviperäisistä raaka-aineista, joka on hellä vatsan lisäksi myös ympäristölle? 

Maidottomat ja laktoosittomat Fazer Yosa Kauravälipalat maistuvat aamupalalla, iltapalalla ja välipalana päivän mittaan. Perinteisten kauravälipalojen lisäksi valikoimaan kuuluu xylitolilla makeutettuja välipaloja, proteiinilisättyjä välipaloja ja pehmeän täyteläisiä Greek Style -kauravälipaloja.

Lisää kauravälipalan joukkoon esimerkiksi granolaa, muroja tai marjoja, tai nauti sellaisenaan. Ne ovat myös loistava pohja esimerkiksi tuorepuuroille ja smoothieille – vain mielikuvitus on rajana!

  • Varmat evään merkit! Fazer Yosa -kauravälipalojen valikoimasta löydät monta toinen toistaan herkullisempaa makuvaihtoehtoa. Kauravälipalamme ovat fermentoituja eli ne on hapatettu asidofilus- ja bifidobakteereilla. Fermentointi antaa Fazer Yosa -tuotteille pehmeän ja luonnollisen raikkaan maun.
  • Ksylivoimaisen herkullista! Fazer Yosa toi ensimmäisenä Suomen markkinoille ksylitolilla makeutetut, lusikoitavat kauravälipalat Uuniomena ja Marjapommi, jotka eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Tuotteet saavat makeutensa aidoista hedelmistä ja marjoista sekä ksylitolista, joka korostaa hedelmäisiä ja marjaisia makuja.
  • Salil eka, kotona toka! Fazer Yosa Protein -kauravälipala on pehmeän lusikoitava, runsasproteiininen, kotimaisesta kaurasta valmistettu maidoton kauravälipala, joka sisältää 5 g/100 g proteiinia. Proteiini on peräisin kaurasta, perunasta ja herneestä. 

Fazer Yosa -kauravälipaloissa riittää valinnanvaraa. Katso kaikki Fazer Yosa -tuotteet täältä!