Fazer Yosa on vahvasti mukana tulevana viikonloppuna 28.-29.9.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävällä Vegemessuilla. Pohjoismaiden suurimmaksi kasvisruokatapahtumaksi kasvaneella Vegemessuilla kuluttajat pääsevät Fazer Yosa -osastolla tutustumaan ja maistamaan Fazer Yosa Kaurapala -ruuanvalmistustuotetta sekä kylmässä ja lämpimässä ruuanvalmistuksessa toimivia Fazer Yosa Kauralevite -makuja.

Lauantaina 28.9. kello 15 keittiömestari Mika Pesonen valmistaa Fazer Yosa -tuotteista helppoja arkiruokia Vegemessujen lavalla. Messukävijät voivat ostaa osastoltamme mukaansa myös messuhintaisia, Fazer Yosa-tuotteilla täytettyjä kylmälaukkuja, jotta tuoreet ideat ja reseptit voi toteuttaa myös kotikeittiössä. 

Osastomme sijaitsee Kaapelitehtaan Merikaapelihallin sisäänkäynnin läheisyydessä osastopaikalla numero 1. Vegemessut on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Aukioloajat ovat sekä lauantaina että sunnuntaina 10-18. 

Tervetuloa osastollemme maistelemaan osastollemme ja tutustumaan mutkattomaan ruuanlaittoon kotimaisten kauratuotteiden voimin. Nähdään Vegemessuilla!