Fazer Yosan tuotevalikoima laajentuu syksyllä 2018 useilla uutuustuotteilla. Mukana on täysin uusi sarja kaurajuomia, herkullisia kauravälipalauutuuksia, maustettu levite sekä uusi Kaura Ruoanlaittoon.

  • Fazer Yosan kaurajuomauutuudet saapuvat ruokapöytiin kolmessa muodossa. Kaurajuoma Natural maistuu sellaisenaan tai puuron, murojen ja myslin kanssa. Toimii myös ainesosana ruuanlaitossa tai leivonnassa. Yhtä maistuva Kaurajuoma Täyteläinen on baristojen testaama ja siten todistetusti mainio kumppani kahville. Kaurajuoma Kaakao tuo sokerittoman kaurapohjaisen uutuuden kaikkien herkkusuiden huulille. 
  • Uusissa kerrosvälipaloissa kauran voimaa tukevat sekä siemenmysli että granola. Pakkaukseen kuuluvalla lusikalla Maustamaton & Siemenmysli, sekä Vanilja & Granola ravitsevat missä vaan.
  • Fazer Yosan leviteperhe täydentyy kolmannella makuvaihtoehdolla, kun Kauralevite Maustamaton ja Tomaatti-Basilika saavat seurakseen aromaattisen Mustapippurin. Maustettu kaurapohjainen levite soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin ja kestää hyvin myös kuumennusta.

  • Kaura Ruoanlaittoon on kotikokin täysin kasviperäinen kumppani, joka sopii ruokakerman tavoin kaikkeen mitä keittiössäsi valmistat – oli mielessäsi sitten herkullinen pastakastike tai silkinpehmeä sosekeitto.

  • Suosittua Greek Style Maustamatonta saatavilla nyt myös paljon toivotussa suuremmassa 500 gramman pakkauksessa.

Katso tuotetiedot tuotesivulta.