Ainekset (noin 6 kpl)

Pohja

2 dl manteleita
1 dl saksanpähkinöitä (tai pekaanipähkinöitä)
1 dl seesaminsiemeniä
5-7 tuoretta taatelia, kivet poistettuna
1 rkl kookosöljyä, sulana
1/2 tl kardemummaa
1 tl ceylon-kanelia
hyppysellinen merisuolaa

Karamellikastike

7 tuoretta taatelia, kivet poistettuna
2 dl vettä
hyppysellinen merisuolaa

Pinnalle

1 prk Yosa Greek Style maustamaton
  puolukoita
  banaania

Tee näin

Annostele mantelit ja pähkinät tehosekoittimeen ja hienonna pieneksi muruksi. Lisää seesaminsiemenet, taatelit, kookosöljy ja mausteet. Sekoita paksuksi muovailtavaksi massaksi. Öljyä muffinivuoka ja painele taikina vuokiin tasaiseksi. Pakasta noin 20 minuuttia tai kunnes pohjat ovat jähmettyneet. Valmista sillä välin kastike.

Annostele taatelit, vesi ja suola tehosekoittimeen. Sekoita sileäksi kastikkeeksi.

Muffinipohjien jähmetyttyä ota vuoka pakkasesta ja irrota pohjat muoteista. Lusikoi sisälle Yosa Greek Styleä, viipaloi päälle banaania ja ripottele pinnalle puolukoita. Valuta päälle vielä karamellikastiketta. Tarjoa ja nauti!