Ainekset

2 kpl (n. 1-1,5 kg) myskikurpitsaa
3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1-2 maustepippuria
ripaus kuminaa ja muskottia
1 dl valkoviiniä
n. 8 dl kasvislientä
200 g voita
  suolaa ja valkopippuria
1 pkt Yosa Kaurapala Natural tai Yrtit

Tee näin

Kuori myskikurpitsat, poista siemenet ja paloittele.
Kuullota kurpitsat öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne ruskistuvat hieman.
Lisää hienonnetut sipulit ja jatka hetki kypsentämistä.
Lisää rouhittu maustepippuri, kumina, muskotti, valkoviini ja kasvisliemi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Lisää voi ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Mausta suolalla ja valkopippurilla. 
Murusta päälle Fazer Yosa Kaurapala.
Koristele makusi mukaan.