Ainekset (noin neljälle)

5 dl raparperia, pieneksi paloiteltuna
1 dl mansikoita, pieneksi paloiteltuna
3 rkl kookosöljyä, sulana
2 rkl vaahterasiirappia
3 dl kaurahiutaleita
1 dl mantelijauhoja (tai kaurajauhoja)
3 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl kookosöljyä
0,5 dl kaurajuomaa tai vettä
1 rkl vaahterasiirappia
1/2 tl kardemummaa
  pieni hyppysellinen merisuolaa

Päälle

1 prk Yosa Greek Style Raparperi-Mansikka

Tee näin

Annostele raparperi- ja mansikkapalat öljyttyyn uunivuokaan (tai foliolle tai foliovuokaan, mikäli valmistat annoksen grillissä) ja valuta palojen päälle tasaisesti kookosöljyä ja vaahterasiirappia. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, kookosöljy, vaahterasiirappi, kardemumma ja suola. Murustele seos raparperipalojen päälle. Suojaa vuoka foliolla ja paista 200 asteessa 20-30 minuuttia tai grillissä, kunnes raparperipalat tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmeiltä. Nauti hieman lämpimänä kauravälipalan kanssa.

Huom! Lisää annokseen 2-3 rkl enemmän siirappia, mikäli haluat siitä makean jälkkärin aamupalan sijaan.