Ainekset

1 prk (400 g) tomaattimurska
2 dl vettä
1 kpl pieni punasipuli
2 kpl valkosipulin kynsiä
1 pkt (160 g) Fazer Yosa Kaurapala Maustamaton
1/2 dl Fazer Yosa Kaura Ruoanlaittoon
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl soijakastiketta
2 rkl hienonnettua basilikaa

Tee näin

Pilko punasipuli ja valkosipulin kynnet pieniksi kuutioiksi. Laita tomaattimurska, vesi ja sipulit kattilaan. Hauduta matalalla lämmöllä n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Murenna Yosa Kaurapala pieniksi muruiksi ja lisää kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Lisää vielä Yosa Kaura Ruoanlaittoon ja sekoita.

Mausta lopuksi mustapippurilla, suolalla, sokerilla ja soijakastikkeella. Hienonna lopuksi tuore basilika ja lisää se kastikkeeseen ja anna maustua hetki ennen tarjoamista. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.