Ainekset (9-12 kpl)

Ainekset

2-3 makeaa omenaa
2 prk Yosa Overnight Oats Omenaa
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl gluteenittomia kaurajauhoja tai mantelijauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl kookossokeria
1 tl ceylon-kanelia

Pinnalle

  kookossokeria

Tee näin

Poista omenista siemenkodat ja leikkaa ne reilun 1,5 cm paksuisiksi siivuiksi.

Lämmitä uuni 190 asteeseen. Annostele kulhoon Yosa Overnight Oatsit, kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe, kookossokeri ja kaneli ja sekoita. Levitä omenasiivut uuninpellille ja lusikoi kunkin siivun päälle noin yksi iso ruokalusikallinen tekemääsi seosta. Huomaa että seos leviää uunissa hieman, joten jätä seos paksuksi kerrokseksi siivun päälle. Ripottele pinnalle kookossokeria. Paista paloja noin 20-25 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin kultaisen sävyn. Ota uunista ja anna jäähtyä kymmenisen minuuttia, jolloin palat myös hieman kiinteytyvät.

Nostele spatulalla tarjoiluvadille tai lautasille ja tarjoa mieluusti heti lämpimänä esimerkiksi vaniljakaurajäätelön kera.