Ainekset (2-4 hengelle)

 

1 parsakaali
1 omena
0,5 dl karpaloita (tai puolukoita)
kourallinen saksanpähkinöitä
puolikas punasipuli
0,5 dl kuivattuja karpaloita
0,5 dl kurpitsansiemeniä
1/2 sitruunan mehu

Kastike

1 prk Yosa Greek Style maustamaton
2 rkl sitruunan mehua
1 rkl kookossiirappia
1 tl omenaviinietikkaa
1 tl Tamari-soijakastiketta
muutama rouhaus mustapippuria myllystä
reilu hyppysellinen merisuolaa

Tee näin

Leikkele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuutioi omena pieniksi paloiksi. Laita parsakaali- ja omenapalat kulhoon. Silppua sipuli ja lisää joukkoon. Annostele sekaan kuivatut karpalot, puolukat ja siemenet. Purista päälle sitruunan mehua. Sekoita.

Sekoita pienessä kulhossa Yosa Greek Style, sitruunan mehu, kookossiirappi ja omenaviinietikka. Kaada seos kulhoon ja sekoita varovaisesti niin, että kaikki ainekset peittyvät kastikkeeseen. Tarkista maku ja lisää halutessasi esimerkiksi hieman suolaa tai mustapippuria. Tarjoa oitis tai säilytä jääkaapissa ja käytä kolmen päivän sisällä.