Ainekset (5 kpl)

Ainekset

3 dl kaurahiutaleita
0,5 dl kvinoahiutaleita (tai auringonkukansiemeniä)
0,5 dl mantelilastuja
2 rkl pellavansiemeniä
1/2 tl ceylon-kanelia
1/2 tl aitovaniljajauhetta
1/2 dl vaahterasiirappia tai kookossiirappia
4 rkl kookosöljyä, sulana

Pinnalle

  Yosa Greek Style Aprikoosia
  aprikooseja
  vadelmia
  pistaasipähkinöitä

Tee näin

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Annostele kaurahiutaleet, kvinoahiutaleet tai auringonkukansiemenet, mantelilastut ja pellavansiemenet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Hienonna pieneksi muruksi. Lisää kaneli, vanilja, siirappi ja öljy ja sekoita takinaksi.

Suojaa uunipelti leivinpaperilla. Ota taikinasta noin 2 rkl kokoisia paloja ja painele paloista isoja keksejä leivinpaperin päälle. Painele sormilla reunat hieman koholle, jotta reunus pitää myöhemmin lisättävän täytteen paremmin paikoillaan. Paista noin 15 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet kullanruskeaa sävyä.

Ota uunista ja anna jäähtyä. Lusikoi päälle Yosa Greek Style Aprikoosia, lisää aprikoosisiivuja, vadelmia ja murskattuja pistaasipähkinöitä. Tarjoa ja nauti oitis.