Uutuudet - syksy 2018

 

Tässä ovat Fazer Makeisten, Leipomoiden ja Lifestyle Foodsin syksyn 2018 uutuudet.

Fazer Lifestyle Foods -uutuudet

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Uuniomena
150 g

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Uuniomena maistuu mehevästi omenalle ja kanelille. Lusikoitava koko perheen uutuusvälipala on makeutettu ksylitolilla. Fazer Yosa Xylitol Kauravälipala valmistetaan Suomessa kotimaisesta kaurasta ja sillä on Sydänmerkki. Maidoton, laktoositon ja soijaton kauravälipala sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Marjapommi
150 g

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Marjapommi saa raikkaan makunsa mansikoista ja punaherukoista. Lusikoitava koko perheen uutuusvälipala on makeutettu ksylitolilla. Fazer Yosa Xylitol Kauravälipala valmistetaan Suomessa kotimaisesta kaurasta ja sillä on Sydänmerkki. Maidoton, laktoositon ja soijaton kauravälipala sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Leipomouutuudet

Reissumies Eväsleipä Italian Tomaatti-mozzarella-pesto
135 g

Uutuus yhdistää italialaiset maut sekä suomalaisen tuoreen ruisleivän. Vähälaktoosinen ja runsaskuituinen tuote. Sopii kasvisruokavalioon.

Fazer Tyrkisk Peber munkki

Odotettu maku nyt myös munkeissa! Fazer Tyrkisk Peber munkin mustan sokerikuorrutteen päällä on salmiakkinen ripote ja sisällä ärjyä täytettä. Ennennäkemätön makuyhdistelmä yllättää varmasti!

Oululainen Pullava Uuniomenapitko
420 g

Koko kansan kestosuosikki, avainlippumerkillä varustettu Pullava ilahduttaa ystäviään syysmaulla.

Oululainen Reissumies täysjyväruis

Reissumiehen resepti on uudistettu yhdessä kuluttajien kanssa. Uuteen reseptiin on kuluttajien toiveesta lisätty enemmän suomalaista täysjyväruista. Sen myötä ruispitoisuus kasvoi 74 prosentista 81 prosenttiin. Ruisrouheen ansiosta leivässä on nyt lisää puruvastusta. Lisäksi sen kuitupitoisuus nousi 10 prosentista 13 prosenttiin.