Uutuudet

 

Tutustu Fazerin herkullisiin uutuuksiin!

Fazer Lifestyle Foods -uutuudet

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Uuniomena
150 g

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Uuniomena maistuu mehevästi omenalle ja kanelille. Lusikoitava koko perheen uutuusvälipala on makeutettu ksylitolilla. Fazer Yosa Xylitol Kauravälipala valmistetaan Suomessa kotimaisesta kaurasta ja sillä on Sydänmerkki. Maidoton, laktoositon ja soijaton kauravälipala sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Marjapommi
150 g

Fazer Yosa Kauravälipala Xylitol Marjapommi saa raikkaan makunsa mansikoista ja punaherukoista. Lusikoitava koko perheen uutuusvälipala on makeutettu ksylitolilla. Fazer Yosa Xylitol Kauravälipala valmistetaan Suomessa kotimaisesta kaurasta ja sillä on Sydänmerkki. Maidoton, laktoositon ja soijaton kauravälipala sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Leipomouutuudet

Oululainen Reissumies Tosi Ohut Tumma
200 g

Reissumies Tosi Tumma -ruisleivän pehmeän makeahko maku on peräisin maltaasta ja tammisavuaromista. Uudessa tosi ohuessa versiossa tuttu maku yhdistyy sitkeämpään rakenteeseen, joka tarjoaa entistä enemmän puruvastusta. Leivästä 66 % on suomalaista täysjyväruista. Maidoton, laktoositon, vegaaninen.

Fazer Kiireetön Hapanjuuripatonki
330 g

Tammikuussa lanseerattu premium-tason Fazer Kiireetön -paistoleipäsarja saa jatkoa trendikkään hapanjuuripatongin muodossa. Fazer Kiireetön Hapanjuuripatonki on leivottu pitkällä patalevolla aitoon ruisjuureen. Muiden sarjan leipien tavoin sen leivontaan käytetään jopa kokonainen vuorokausi. Se on leivottu kotimaisesta viljasta ilman lisäaineita, ja jokainen leipä on leipurin käsin muotoilema. Tuote on maidoton, laktoositon ja vegaaninen. Saatavilla kauppojen paistopisteistä sekä valikoiduista Fazer Myymäläleipomoista 3.8. alkaen.  

Fazer Pihlaja tähtitorttu
72 g

Fazerin perinteinen, aidosta voista leivottu sesonkiherkku tähtitorttu saa tänä jouluna legendaarisen Pihlaja-marmeladikarkin makuisen täytteen. Vähälaktoosinen. Saatavilla kaupoista 12.10.-31.12.2020.

Makeisuutuudet