Viljelty, jauhettu ja leivottu Suomessa

Viljelijä, mylläri, leipuri ja toimari – leipäkonkarimme – tekevät päivittäin töitä kotimaisen leivän parissa. Vilja matkaa pelloilta jauhettavaksi omaan myllyymme, jonka jauhoista leipomamme leivät jatkavat kulkuaan kauppoihin ja miljoonien suomalaisten ruokapöytiin.

Leivomme kotimaisesta viljasta – kaurasta, rukiista, vehnästä ja ohrasta. Olemme jo vuosien ajan kehittäneet yhdessä suomalaisten viljelijöiden kanssa kestävää ja ympäristöystävällistä viljelyä. Kutsumme sitä Fazerin Viljavisioksi.

 

Viljelijöiden lisäksi myllärimme ja leipurimme ovat olennainen osa kotimaista leipäketjua. Jauhot jauhamme myllyssämme Lahdessa. Leivomme Vantaalla, Lahdessa ja Lappeenrannassa sekä 112 myymäläleipomossa ruokakauppojen sisällä ympäri maan.

 

Viljelty, jauhettu ja leivottu Suomessa