Kehitetty, maistettu ja valmistettu Suomessa

Makeiskonkarimme varmistavat monipuolisella ammattitaidollaan, että suomalaiset saavat Fazerin tutut makeiset tärkeisiin hetkiinsä vuosikymmenestä toiseen laadukkaina ja maistuvina – uutuuksia unohtamatta.

Kehitetty, maistettu ja valmistettu Suomessa

Makeistemme valmistus on 98-prosenttisesti kotimaista. Suklaat syntyvät makeistehtaallamme Vantaalla, marmeladit, muut sokerimakeiset sekä ksylitolipurukumit ja -pastillit Lappeenrannassa. Vain pieni osa erikoistuotteistamme valmistetaan valikoitujen yhteistyökumppaneidemme toimesta Euroopassa.


Makeisiamme valmistaa 800 fazerilaista ja vuosittain apunamme on satoja sesonkityöntekijöitä heistä jokainen jatkaa Fazerin 130-vuotista tarinaa. Vaalimme suomalaisille rakkaita perinteitä ja makumuistoja, mutta olemme myös ajassa kiinni ja uudistumme. Vähennämme koko ajan eläinperäisten raaka-aineiden käyttöä ja kuuntelemme herkällä korvalla, millaisia makeisia suomalaiset toivovat.


Kehitetty, maistettu ja valmistettu Suomessa